28.Juli

Mar er ikke helt ferdig med RT`n,ennu. Endel skruing og "vasking" ble utført,for om mulig å lokalisere oljelekasjen.

Prøveturmed mye turtall,mens himmelen stoi full fyr ut i fjorden...

 

29.juli

Trappetrinn


Deilige dager for fysiske bevegelser,,ute.


30.juli


Efter flere prøveturer,klarte man ,omsider å lokalisere oljelekasjen. Olje røret som går frem til oljekjørleren, likeså temp måleren. Begge fikk litt "pakning på tube".Ny prøvetur,ingen lekasje,,jubel i leiren.

Mens man hadde en mekaniker i sving,!,ble det montert noe greier fra en GS-A. Det ble ikke noe "plugg and play",men det meste går.Fotvilerne er laver nu, dèt, er ingen ulempe.Våt kosetur til Kristine. RT`n har fått en betinget friskmelding.
Denne sia er laga med "KompoZer", er lite filleprogram. I motsetning til Dreamweawer er det et helvete å jobbe med. De som vurderer å bytte,efter mange år med B.Gates sine greier, til en Mac,, ja,ja,alt går,men d er et hælvete,lenge.