Heimover

Lørd.17.sept.

I Dieburg hadde de et ganske så berømt ræser-løp,før i tia.Nu var det femti år siden siste løpet var.Driftige sjeler hadde dratt i gang et jubileumsløp,,for gamle sykkler,noen veldig gamle,,kjørt av folk som hadde kjørt før...for lenge siden..Det var en folkefest uten like..Og sykkler i alle fasonger....Det var mye lyd,røyk og duft av varm olje..Nu gikk ikke alle like fort,,men alle kom seg gjennom de tre rundene.

Man kan gå lenge å beundre slike klenodier..

Det ble tid til litt shoping og,Darmstadt har flere butikker med utstyr til de på to hjul.Nu har ,endelig pakksekken fra Wolf-Camper fått avløsning,,den har vert med fra 98,,og opplevd litt av vert,,kvalitet,,garantert.Så får man se om tysk kvalitet? er like bra.

----------------------

Sønd.18.sept.

Hei og hadet,,igjen,,.

Grå kald morgen,morraskodde,,.sola fikk ikke gjennomsslag før i ellve tia,,da var mange kalde mil tilbakelagt..Hirtshals,nesten tretten timer senere..Grei trafikk på søndager,lite vogntog i Tyskland da..

Kløtsjen ble lufta
noen ganger,,ellers
så e d no sånn dagan
går,,på veien..
Får håpe båten e i
rute.

 

---------------------

Mand.19.sept.

Gamlelandet,,deilig..BMW-Garagen i Kr.sand lova og ta godt vare på RT`n,,om 15-16 dager skulle han være klar for nye turer..

Hvor den turen går,,ække heilt fastsatt,,,OG,med hvilken sykkel,,,e heller ikke heilt i boks,,ennu..

De neste to uker blir heilt fri for kjøring på to hjul..Har ambisjoner om å lage noen kartbilder av turen,,engang..

----------------------

Close