EU

Onsd.31.aug.

Uforskammet bra vær på sørlandet denne siste dagen i august..Kristiansand-Hirtshals,på to og en halv time.Sjøen var flat.

Varmere,ennu bedre vær i Danmark,,det var nesten ikke vind heller,i de tre og en halv timene man "må" være i dette flate land..Germany,som vanlig,det dura og gikk,,Hamburg,litt kø,,sola skjein,,nu er det ikke lov å klage på varmen,når det nesten er september,,ok.

Natt noen mil nord for Hannover,,.

------------------------------------------------

Fred.01.sept

 

Været er som det skal være,varmt og,,.Siden det kun var få mil til dagens destinasjon,,på autobahn,var det rikelig tid utenom "autobahn aktiviteter"..Tyskland har et litt dårlig,ufortjent,rykte som "kjedelig transportland"..

Nu finnes det et utall av veier,gode kart er å foretrekke,navigeringa kan by på store utfordringer..Ser man skilt med noe naturpark-greier,er det bare å dure på,,der er det deilig å kjøre for de på to hjul..Møter man flere sykkler i følge,er det et tegn på at man er på rett vei..

 

Tyskland

er ikke akkurat noe tusen-sjøars-land,men de har endel elver,,

og en og annen vannpytt,,noen er til og med private!!

Varmen ble
varmere,,,den
naturlige aircondition
funker ikke godt
nokk,,men stakkars
de inni blikkboksene.

Skoger med svære
trær gir deilig
skygge.Lite trafikk
på mange av disse
småe,krokete
veiene..

 

Dagen ble lang nokk,men ein skikkelig kosedag,,det var 35 regndråper litt vest for Frankfurt,og noen dramatiske skyer og farger som digitalkamera ikke har noen sjangse til og formidle..Skulle hatt han gamle Cannon..Fremme i Munster,litt til venstre for Darmstadt..Der bor en Banditt som har rulla mange mil.......

 

Helt greit å tilbringe helga her..

--------------------------------------------------------

Tyskland