Sønd.28.aug.

 

Uforskammet tidlig start,grå morgen,uten regn..Ennu en gang var det hei og på gjensyn.

Nu var det litt usikkert med veivalget,dårlig melding for vestlandet,,men det så ikke så dårlig ut..Ørskog,,til høyre mot Stordal og videre innover fjorden til Valldal..Hele veien aleine,,været holdt seg,bra,tørre veier,,flott vei..Heile ferga for seg selv over fjorden og opp mot Ørnenveien og ned til Geiranger...
Det var nysnø i de øverste fjelltoppene,,det var ikke varmt over Strynefjell....Ned til Lom,varmere,,Solside veien oppover Bøverdalen.

Juvasshytta,,,,veien dit er norges høyeste,,siden GS`n har vert der er det bare naturlig at RT`n følger på....Det ble litt nedtur,,de hadde lagt asfalt fra bomstasjonen til toppen,,uhørt,,,..Det snedde og blåste i høyden,,av og til var det litt utsikt...

 

Tilbake i Lom,,..Vågå,Valdresflya,,Beitostølen,,her bygges det ennu mere,,Fagernes...Hønefoss,,det ble mye kjedelig transport,,mye søndags trafikk...Trettifemman til Hokksund...Fuel...Skollenborg - Skien,,litt artig vei med mange kroker på,serlig via Siljan....Mange sykkler på veien,,sikkert mange på tur hjem fra Troll-Rally......E18 Lillesand,,,da var det mørkt,,da regnet det,,da var det nokk..

--------------------------------

 

Mand.29.aug

Da skulle det meste være klart,båten til EU går onsd.31.aug,på morran..Har til og med bestilt returbill,,.Planlegging på lang sikt har hatt et enormt forberdingspotensiale,,tidligere..

Katter,derimot,de e go til d,,,og..

 

Close