Sommer`n e snart slut.

En liten,ubetydelig,regnefeil førte til at et jubileum gikk i vasken..Nu er det RT`n som e kongen i klubben..Han har pasert gamle Kawa med over 500 mil,i klubbens tjeneste,enda han på langt nær har så mange år på baken.

 

Siden han synes å være vanskelig å bli kvitt,så er det gjort litt innkjøp,litt stærs,for de neste hundre tusener av mil..
Også litt literatur om denne fortreffelige tyskeren,til hjelp,vist det skulle bli nødvendig å hjelpe han i å overleve.Masse plastik ble fjærna,den nakne sannhet kom frem,da ser han rar ut,så ble det montert noe beskyttelsergreier.

Han ser ikke så værst ut,,samtidig ble diverse ting inspisert,reima til generatoren burde holde litt til..

 

Planer er lagt,detaljerte planer,det skal kjøres langt,mot varmere strøk,,,men først skal ei sjarmerende blondine få besøk.

25.aug.

 

Hei å hadet til Nordlandskysten,,vi sees.
Starten på turen mot syden,ble som vanlig,i full fart,.Starten ble forsert,litt,et salig vær,med mye vær,var på vei nordover.Det kan planlegges i det uendelige,men når det skjer,så skjer det fort å gæli,alikevell.

 

Det var varmt og sol,,det var veldig mye vind,det var på gode gamle R17.Tre ferger og inn til Mosjøen,E6 videre..Ambisjonsnivået var ambesiøst,,RT`n skulle være lettest mulig..Det ble som vanlig,han var godt lasta,tung i sessen..Nu er det flere mnd.før RT`n ska heim til heimen,,da treng`s det litt mere,,av alt,,nesten.......Et lite paradoks,det ble spart inn noen gram på,,litt mindre kaffekjele,litt mindre termos..Nu kan det være en traumatisk story,å skifte ut slikt sentralt og viktig utstyr..Da hjelper det jo endel at den litt,mindre kjelen,som ble med,er svartere,,og den gir fra seg en hærlig duft av bål og kos!!!

Det gikk fort sørover kysten,,RT`n dunka og skrapa litt i enkelte svinger,,ikke noe mere en vanlig..Galskapen er meget merkbar,etter fjorten dager med ikkeno kjøring.....Været holdt seg,litt vått i N-Trøndelag.Natt på Gullskogen Camp,.

..............

fred,26.aug.

RT`n holder på å ramle sammen,den faller samme,stykkevis og delt.

Nu ble det gjort en oppdagelse,ved inntak av måltid,etter dagens dont..Osten var smeltet,skivene var skiftet konsistens,til en skive,,en stor en..Matboksen bar preg av overheeting,,til og med salamien,,hadde hatt det vont..Nu har denne bokks,med mat,sin faste plass,i venstre sideveske,over eksosrøret..At dette rør, for avgassing, skulle begynne å avgi slike varmemengder,at, til og med ,salamien skulle bli rørt,det førte til masse spekulasjoner..Katastrofetanker,,er man pesimist og skjeptiker,så blir det sånn.......Nu viste det seg atte,,isolasjonen,som hindrer varmen i å skade vesken sitt innhold,,var borte..Den er festa under veska,slik er alså tysk kvalitet,,det holder ikke mere enn noen år,,tenk det...

Våt morgen,men det regna ikke,,sola kom,veiene var tørre..Transport ettappe til Oppdal,det skjer litt med E6 i sør-Trøndelag,,den nye E6 blir kjedeligere..Oppdal og vest mot Sundalsøra..Flott tur..

Der er en vei opp på fjellet i Sundalsøra,,Aurjøveien,,den går bl.annet over til Mardøla..Ikke denne gangen,det får bli med GS`n..Opp til fjells,20 kr.må man betale,greit det for veien var fin den..Fjelluft og god utsikt..Endel annlegstrafikk,lastebilene kommer fort,og de "eier veien",spennende...Her er mange mil med deilg grusvei,,av forskjellig kaliber,,den mest heftige var stengt med bom..

 

 

RT`n veide 450kg,med full tank,det var for mye,,fjæringa foran ga beskjed om det...

Sundalsøra-Åndalsnes-Ålesund.
Det er vei og natur av ypperste klasse for tunge touringmaskiner.Det er skjeldent det går rett fram,,..Innerst i Isfjorden,like ved Åndalsnes ,,
er en av Norges deiligste sving.
Den går nesten heilt rundt og er svær,,der klarer man ikke å holde igjen,men drar på noe aldeles for jævlig..

Litt vått over Ørskog,uten at det gjorde noe..Dagen hadde vert gedigen...Nybrua over Skodjestraume var gratis for sykkler.

Brattvåg,,,blondina var heime,og fikk prøvesitte RT`n.

 

Lørd.27.aug.

Noen dager skal man bare kvile,,.

 

Ny støvler,,det var på høy tid,de skal tåle mye vann,det gjorde ikke de gamle,men de har tålt mye,lenge,,,.

Videre sør i morra,,

 

Juvasshytta-Lillesand