Varanger,

Det er et område med serdeles gode kvaliteter,,de har ikke dårlig vær engang heller,bare litt annerledes,nu og da...

 

Fred.5.aug.

Det var litt vått på morra,det ble det slutt på..Dagstur ut til Hamningberg,,strålende tur,blir ikke lei av den veien..

Ishavstreffet til Varanger MC.

.

Et serdeles bra treff,her er det kunn ishavet som er kaldt,de har ikke varmetelt her,,det trengs ei.Badestamp,derimot,den er oppvarmet og et serdeles sosialt og intimt lite sted..Bra musikk,steike bra,i år og.Været,,,var det ingen som brydde seg om..Lystig gjensyn med trivelige folk..For de av oss,som er litt mere tilbakelent,avslappet og syntes musikken blir veldig intens,er det fint å treffe likesinnede,,trekke seg litt tilbake,utveksle erfaringer om fjerne turer,bla i kartboka..Det pleier som regel å være endel av de,,på treff i Finnmark..Skal du dit opp,så er det langt,,og bor du der oppe,så blir du vant til avstander..Alltid mye finner her på treff,,de har jo aldrig lagt noen demper på noe party..

 

Lørd.6.aug.

En grå morgen,,flatt bakdekk.

........

Så var det ettermidag,,to nye deilige dekk,,været var greit..Nye planer..Raka vegen til Kautokeino,litt kjølig..Fant ei matchene hytte,var litt lei.

Planene var ambesiøs,værmeldinga var klarert sørover kysten,skulle kruse sakte hele veien heim,,i solskinn,,og,til og med bruke to dager.

Skum,,ville det hjelpe tru,,vist hullet ikke var for stort..Den fineste blondina i Vadsø lånte villig sin Bandit 600,til den ulykkelige,ned til Statoil kjøpe skum,tilbake,,fylte hele boksen i bakdekket,hei og hadet,sees neste gang.

.

Fant ikke noen lekasje!!,,det virket greit,mot Varanger-botn,,.Greit i fire mil,,da var RT,n veldig levende ,,der bak..Mere skum,Tana-bru,,Shell har dekk,,nu var det bare det,,atte,,han som styra med det,,var syk,,ikke no hjelp å få..
Etter div.sms,,telefoner var saken klar,,back to Vadsø,,skifta like godt begge dekkene..Stor takk til Shell i Vadsø..
Så kan man jo selfølgelig spørre,,men hvorfor ikke,,,jada,jada,,hvorfor er jorda rund?,hvorfor kjøre man sykkel?,hvorfor Jeppe?,greit nokk.

 

Traff en tysker på R1100RT,,han hadde varmevest,,eletrisk sådann,,,tenk det,og skrøt fælt av den..Når er man gammel nok til å "jukse" med strøm på kroppen?,,..Tenk alle de klærne man sparer,,..

----------------------

Heim