August

 

Onsd.3.aug.

Regnet tromma litt på lavoen om natta..Åtte grader på morran,da ville det bli bra kjørevær når sola fikk jobbe litt.Det ble det.

Det kan være enkelte stressfaktorer,,under demontering,pakking av utstyr,,Sorte skyer i horisonten for eks..Solskinspakking og regnværspakking er som natt å dag..Regner det må alt gjøres på rett måte,raskt og efektivt,ting tar alikevel tid,,mye kan,og blir vått,før alt er på plass..Nu var det ingen faktorer som påvirka pakkinga,,ting lå strødd i sin skjønneste uorden..Huser ikke helt om det har vert noen regnværspakking denne sesongen,sålangt.Det kan da umulig skyldes tilfeldighet,,,!!!!?.


Farvel til denne stille plass ved Hakkas,vi sees..Grusvei og rolig til Ullatti..Her paserer man bortgjemte plasser,hvor man kan lure på,"hva lever de av her"?..Videre øst,,Tarendø-Pajala,,inn i Finnland ved Kolari,her ble normannen sjekka av grensevaktene!!,pass og sertifikat,,??,,han fikk pasere...Kosevei til Kaukonen,.Stadig ble det tatt avstikkere til bortgjemte plasser,som fikk et kryss i kartet..

Så litt nord til Kittila.En vandrer krysser sitt spor,men for RT,n var dette nye veier.

 

Raskere vei til Sodankyla..Fuel,RedBull og litt "skydda barnen,låt dem inte andas,osv,osv,"..

Nu var det ut i det ukjente..

Lokan tekojarvi,,en svær innsjø litt sør for Inarisjøen..Ni flotte mil til Lokka,,asfalt,ok,,litt opp og ned,men mye rett fram..Flere flotte plasser langs med veien..Her har de to bratte bakker ! 8% stigning,,oi,,bra de var så korte..

Det ble tomt med strandlinje denne gangen og,,Finland e flott..

 

 

 

 

 

En av disse merkelige magiske kvelder,,mennesker har i ualminnelige tider,latt seg betage av solnedgangen,,og vil det nok ennu.

 

 

 

 

 

 

 

Finnmark